Spel

Kommande spel

Krigszon 3 - Jakten

20e November 2021 - Räddningsskolan i Rosersberg

Nu är det dags att väcka liv i vår spelserie Krigszon igen.
Detta blir det 3e spelet i serien som utspelar sig i en nära framtid i ett alternativt Sverige.
Spelserien handlar om striderna mellan de två fraktionerna Förbundet och Snapphanarna.Ambition med spelet:
Vår ambition och målsättning är likt tidigare att anordna ett spel som innehåller ett par saker som vi önskar skulle ha funnits på många av de spel vi varit på genom åren. En tydlig vinnare för varje spel och en historia som byggs vidare mellan spelen och där spelares handlingar har en inverkan på vad som händer i storyn.

Självklart kräver vi inte att alla ska ha läst igenom och ha koll på bakgrundshistorien och de olika lagens drömmar och förhoppningar men för er som vill det finns den där. För er andra kan vi i alla fall erbjuda en möjlighet att spela på en trevlig bana med ett gäng trevliga människor under vad vi hoppas kommer vara en riktigt härlig dag.

Vi vill även vara tydliga med att även nybörjare är hjärtligt välkomna, om det är något ni undrar över under dagen så är det bara att fråga.
Hyrkitt med Vapen, kulor, skydd, armband och deathrag finns att tillgå om ni kanske aldrig spelat tidigare eller om ni känner någon som vill komma ut och prova-på.
OBS.Kontakta oss senast torsdagen innan spelet om ni vill boka ett kitt.

Oavsett är ni alla välkomna till ST.A.R.S-spelet, Krigszon 3, i
Rosersberg den 20:e November.


SPELUPPLÄGG:
Vi väljer att kalla detta spel för ett Milsim-light.
Många delar av vad som brukar klassificeras som milsim kommer inte att vara närvarande men de delar som kommer vara det är följande.
Dagen kommer att bestå av ett långt spel med en lunchpaus. Det kommer att finnas en commander för varje lag som gör sitt bästa för att styra trupperna till de platser de behöver vara på.
Det kommer finnas ett huvuduppdrag för förmiddagen och ett för eftermiddagen. Utöver det kommer att gäng mindre uppdrag att delas ut till de olika lagen under dagen, allt ger poäng och i slutet av dagen vinner det lag som fått mest poäng.
Ta gärna med en radio och lyssna på vad commandern säger 


UTRUSTNING:
Utrustning som krävs:
Deathrag, en vit tygbit som kan bindas runt armen om man blir healad och 2 st armband i ert lags färg (rött för Snapphanarna och blått för Förbundet)

Uniform:
Förbundet - Full uniform, tänk en soldat som är en del av en armé. Inga krav på specifika mönster.
Snapphanarna - Blandat militärt och civilt, tänk en rebellgrupp, kanske camobyxor och en huvtröja.
Detta är inga stenhårda krav utan bara att de olika lagen gärna ska se lite olika ut men har du en favoritoutfit är det ok att köra på den förutsatt att du har TYDLIGA armbindlar som syns.


TIDER:
Vi öppnar för incheckning och chrono kl. 8.30
Genomgång 9.45, då ska alla vara incheckade, chronade och redo för spelstart
Efter genomgången går lagen ut till sina respektive baser och lagledaren får en stund att organisera radiofrekvenser, planer osv.
Spelet börjar kl.10.15 och håller på till kl.17.00 med en lunchpaus kl.13-14


SHOP:
Stars Tactical kommer finnas på plats med sin mobila shop
Det kommer även att finnas kall läsk/ vatten, godis och möjlighet att fylla på HPA-tankar.
Vill ni beställa saker och få dem levererade till spelet går det bra via hemsidan: https://shop.starsairsoft.se


Under lunchrasten kommer det att serveras grillade hamburgare med ost, bacon och tillbehör. Det går att köpa på plats men vi skulle uppskatta om så många som möjligt förbokade så vi köper med oss tillräckligt (Vi kan även fixa glutenfritt, vego eller liknande om ni hör av er senast torsdagen innan spelet)


PRISER:
Spelavgift för dem som är medlemmar i SAR: 200kr
Spelavgift för dem som inte är medlemmar i SAR: 300kr
Hamburgare med smaskiga tillbehör: 60kr
Vi uppskattar om allt betalas via Swish i förhand till nummer: 0702990702
(märk med "krigszon" alternativt "krigszon, mat" samt om ni vill spela för Snapphanarna eller Förbundet)

Man kan även betala på plats via swish eller kontant men i så fall kostar spelaravgifterna 50kr extra och hamburgaren 5kr extra.

Obs. Om spelet skulle ställas in kommer alla pengar återbetalas.
Om man har betalat och sedan inte kan komma får man tillbaka sina pengar om man meddelar oss detta senast dagen innan spelet. Inga avgifter kommer återbetalas på speldagen.


ANMÄLAN:
Anmälan sker i samband med swish-betalningen. Swishar du för någon annan, skriv det i meddelandet så att vi skriver upp rätt namn.
Kan du inte swisha går det bra att anmäla sig via på till oss.

Ingen begränsning på antal deltagare, vi kommer att anpassa banan efter hur många som anmäler sig.

Krigszon 3


Snapphanarna har bevis på att det var en f.d. Förbundssoldat som detonerade bomben som dödade en mängd civila i Maj men de har valt att ännu inte gå ut med dessa uppgifter offentligt ännu. Detta eftersom det skulle bli en mycket större pr-vinst för dem om de även skulle kunna visa folket att de fångat den skyldiga och låtit honom sona för sina brott. Med hjälp av de små grupper som fortfarande vågar bistå revolutionen har Snapphanarna lyckats spåra mannen på bilderna till ett område i norra Stockholm där han setts upprepade gånger sedan han slank igenom Förbundets fingrar i maj.


Även om Förbundet inte lyckades få en full bild av vad som hänt vid explosionen lyckades de läsa ut tillräckligt för att se att den soldat som de trott sig ha avrättat i allra högsta grad var vid liv och såg ut att ha anfallit ett av de mål som han tidigare pekat ut för att ha sympatiserat med rebellerna. Det verkar som att mannen, efter att ha försvunnit valt att ta hämnden mot Snapphanarna i egna händer. Även om detta gynnar Förbundets intressen just nu vet ingen var han kommer slå till nästa gång.

Förbundet har misslyckats i sina försök att spåra mannen men har genom sina många spioner lyckats få veta att Snapphanarna planerar något i området och att rebelledaren som lyckades fly i maj kommer att finnas på plats.


Den 20e November kommer därför bägge sidor att befinna sig i samma område norr om Stockholm. En för att stoppa en galen mördare från att slå till igen och en för att se till att upproret mot regimen dör ut innan de lyckas göra någon bestående skada på landet.


Kommer Snapphanarnas ledare att undkomma regimens klor ännu en gång?

Kommer den före detta Förbundssoldaten att få stå till svars för sina handlingar?


Vem står som segrare när röken lagt sig?